Bemutatkozás

Molnar Dental klinic Sopron Ungarn
Dr. Molnar Lehel Ferenc

Dr. Molnár Lehel Ferenc

Szájsebész szakfogorvos

Dento-alveoláris sebészet szakfogorvosa

Sok év szakmai tapasztalatot követően legfontosabb dolognak tartom az orvos-páciens közti BIZALMI KAPCSOLAT kialakítását. Pácienseim bizalmát – egyéniségemmel,- kimagasló szaktudásommal,-családias nyugodt környezettel, -profi képzett csapattal, -gondos precíz fájdalommentes munkafolyamatokkal,-maximális higiéniával és csúcsminőségű anyagok/műszerek felhasználásával nyerem el.

Dento-alveoláris szájsebészet szakorvosaként főbb érdeklődési területeim:

 • Haladó Implantológia és csontpótlás széles spektruma
 • Komplex esetek morfofunkcionális rehabilitációja
 • Ambuláns szájsebészeti műtétek széles köre
 • Implantprotetika:
  • legmodernebb csavarozható rögzített megoldások
  • Cirkonkerámia (fémmentes) koronák és hidak
  • Préskerámia (teljeskerámia) koronák
  • All-on-4 rendszerek
  • Stégkonstrukciók

Mindennapi munkám -az elégedett, őszintén mosolygó pácienseim sok pozitív visszajelzése, bizalma és tisztelete ösztönzi, motiválja, ezért köszönettel tartozom ezúttal is pácienseimnek.

Dr. Rus Alexandra @ Molnar Dental klinik Sopron Ungarn

Dr. Rus Alexandra Cristina 

Fogorvos

Azt hiszem, hogy a szép, egészséges mosoly jó közérzetünk egyik fontos eleme. Ez az első dolog, amelyet látunk, amikor valakivel találkozunk és általában meghatározza az első benyomásunkat, befolyásolja a másikról alkotott képet. A természet azonban nem mindenkit áldott meg tökéletes és szimmetrikus fogsorral.

Ilyenkor játszik fontos szerepet a szenvedélyem, hiszen amire a munkám során szeretek hangsúlyt fektetni, az a tökéletes esztétikai megoldások megtalálása ezekben az esetekben is.

Minden az alapos elemzéssel és tervezéssel kezdődik, annak érdekében, hogy képesek legyünk alkalmazkodni az egyes esetekben felmerült helyzetekhez. Úgy gondolom, hogy elsődlegesen a konzervatív terápia és a minimálisan invazív megközelítések alkalmazandóak, illetve előnyben részesítem gyökérkezelések elvégzését.

Vallom, hogy a kívánt eredmény elérése szempontjából döntő fontosságú a beteggel és a csapatommal való jó kommunikáció fenntartása a kezelési folyamat minden fázisában. Nincs örömtelibb, mint látni, hogy a betegeim boldogok, egészségesek és a kezelések végére sikerül visszanyerni régi önbizalmukat!

Dr. Molnar Szabolcs

Dr. Molnár Szabolcs Mihály

Fogorvos

Számomra a nyugodt hangulatban, jó szakemberek által körülvett környezetben a munka leginkább egy játékhoz hasonlít, és mindez a pozitív energia felhasználható a munkám elvégzése során oly módon, hogy mind a beteg, mind a csapat kellemes és jó tapasztalatokkal gazdagodjon.

A praxisomban szeretek implantológiával foglalkozni, kombinált fogpótlásokat végezni, valamint hangsúlyt fektetek a modern fémmentes esztétikus megoldások kivitelezésére.

Fájdalommentes, kíméletes beavatkozásokra törekszem, és minden esetben szem előtt tartom pácienseim igényeit, illetve elvárásait.

A fogorvosi munkám során leginkább azt szeretem, hogy a kezeléseken keresztül látványos és minőségi javulás áll be a páciensek életében.

Dr. Huber Gergely @ Molnar Dental clinic in Sopron Hungary

Dr. Huber Gergely

Fogszabályozó szakorvos

Az életem során megtanultam, hogy milyen fontos a tisztelet. Tisztelni mások gondolatát, idejét, személyiségét. A munkám során lehetőségem van meghallgatni és tiszteletben tartani a pácienseim érzéseit, kívánságait. Fogszabályozó szakorvosként más elképzelésem van az esztétikáról és a funkcióról. Ami jól működik az általában szép is. A kezelési terv felállítása során kiemelt hangsúlyt szentelek a funkciónak, a tartósságnak és az esztétikának. Elégedett akkor vagyok, ha ez megfelel a páciens kívánságainak is. A kezelés során pedig szeretek kommunikálni a pácienseimmel, kis betekintést adni a munkámba, hogy mit miért csinálunk, ezáltal is oldva a távolságtartást. A beavatkozások során a finom gondoskodás éppolyan fontos számomra, mint a professzionalizmus. Hogy ezt fenntarthassam rendszeresen veszek részt továbbképzéseken.

Barbara Bokkon @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Barbara B.

Praxismanager

Szakmai tudásomat Dr. Molnár Lehel mellett, mint fogászati asszisztens szereztem meg még 2018-ban. Több éven át gyarapítottam tapasztalataimat ezen a területen, és 2019-ben kibővítettem szakmai tudásomat a dentálhigiénikus szakmával, ahol szintén jelentős tapasztalatokra tettem szert. Az emberközpontúság mindig is vezérelt, és nagy örömmel foglalkozom a páciensekkel, segítségükre lévén a mindennapi szájhigiénia kérdéseivel.

A 2023-ban elvégzett praxismanageri képzésem új irányt adott szakmai pályafutásomnak, emiatt most a recepció részlegén többet találkozhatnak velem a páciensek. Minden felmerülő kérdésre készséggel válaszolok, beleértve a szakmai témákat is, és segítségükre állok minden ügyük intézésében.

Szívügyemnek tartom, hogy a rendelőnk egy olyan hely legyen, ahová szívesen és bizalommal térnek vissza pácienseink. Nagy hangsúlyt fektetek a családias légkör fenntartására és a hatékony kommunikációra, legyen az a páciensek között vagy a csapatunkban.

Rita Lipovics @ Molnar Dental clinic in Sopron Hungary

Rita L.

Recepciós

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy minden mosoly és pozitív pillanat hozzájárulhat a jobb életminőség eléréséhez.
Szeretem a fejlődést az élet minden területén és mindig készen állok rá, hogy megújuljak.

Szívesen nyitok az emberek felé és támogatom őket a kezeléseik során, melyben a több évnyi németországi és magyarországi ügyfélszolgálati és fogászati tapasztalatom, valamint a szakterületemben való jártasságom a segítségemre van.

Kifejezetten örömmel tölt el, hogy már sok embernek segíthettem és a jövőben is segíthetek az egészségük és gyógyulásuk útján.

Flóra Kovács @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Flóra K.

Fogászati ​​asszisztens és dentálhigiénikus

2018-ban végeztem fogászati ​​asszisztensként, 2021-ben pedig a dentálhigiénikus képzést is befejeztem Sopronban.

Szeretem a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással segíteni a fogászati munkát, ezért elsősorban a sebészet és a komplex kezelések érdekelnek.

Szeretek olyan beavatkozásokban segíteni, mint a csontpótlás és a fogimplantátumok beültetése. A kezelések közben mindig arra koncentrálok, hogy pácienseink a lehető legjobb élményt kapják a kiszolgáltatott helyzetben.

Amikor dentálhigiénikusként kezdtem dolgozni, rájöttem, hogy empátiával és a páciensek szükségleteinek való odafigyelésével segíthetek leküzdeni a félelmeiket.

Alexandra Bizzer @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Alexandra B.

Fogászati ​​asszisztens és dentálhigiénikus

2014 óta dolgozom a szakmában.  Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni.

Gyermekkoromban már eldöntöttem, hogy mindenképpen az egészségügyben szeretnék elhelyezkedni és úgy érzem, hogy megtaláltam a hivatàsom benne.

Kedvenc területem a szájsebészet, a protetika és nagyon szeretem a szájhigiénés kezeléseket is. Szeretek ebben a csapatban dolgozni és szeretek újabb és újabb dolgokat megtanulni, hogy a legjobb tudásomat tudjam nyújtani a pàciensek felé.

Martina Salfer @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Martina S.

Fogászati ​​asszisztens és dentálhigiénikus

2017-ben végeztem fogászati asszisztensként, majd szakmai ismereteim bővítésének céljából 2018-ban elvégeztem a dentálhigiénikusi képzést is.

Az a legfontosabb számomra, hogy a hozzánk érkezők azt érezzék, hogy jó kezekben vannak. Próbálok mindig mosolyogva, közvetlenül viselkedni minden leendő páciensünkkel, hogy ezzel is kicsit enyhítsem a bennük lévő esetleges félelmeket.

Leginkább a protetika és fogszabályozás az a terület, ami hozzám közel áll, hiszen itt lehetőség szerint meg tudjuk valósítani az elképzeléseiket és álmaikat.

Ágh Nikolett @ Molnar Dental clinic in Sopron Hungary

Nikolett Á.

Fogászati ​​asszisztens és dentálhigiénikus

2022-ben szereztem fogászati asszisztensi végzettséget, majd 2023-ban sikeresen befejeztem a dentálhigiénikus képzést is, hogy szakmai tudásomat tovább fejlesszem. Emellett több mint 3 évig dolgoztam fogászati klinikán pácienskoordinátorként.

Nagyon lelkesen és odaadással végzem munkámat, mindig igyekszem új ismereteket szerezni különböző területeken, és nyitott vagyok az új dolgok megismerésére. Ebből kifolyólag bármely típusú kezelésben szívesen segítem fogorvosaink munkáját.

Pácienseink nyugalmának és biztonságának megteremtése elsődleges szempont számomra, és mindent megteszek annak érdekében, hogy segítsek nekik a szorongás leküzdésében. Dentálhigiénikusként kiemelten fontosnak tartom a páciensek megfelelő instruálását és motiválását, hogy kezeléseiket követően megfelelően ápolhassák új és régi fogpótlásaikat egyaránt.

Horváth Bettina @ Molnar Dental clinic in Sopron Hungary

Bettina H.

Fogászati ​​asszisztens

Hivatalosan 2020-ban szereztem meg a fogászati asszisztensi végzettségemet de csak 2024-ben kezdtem el ténylegesen ebben a szakmában dolgozni. Ezelőtt négy évig a kereskedelemben segítettem embertársaimat, de mindig is vonzott a fogászati egészségügy világa.

Szeretem az embereket, és nagy örömmel foglalkozom velük. Az életem része a sport és az egészséges életmód, ami a fogászati prevencióra is kiterjed. Számomra rendkívül fontos a tisztaság, és mindig gondoskodom róla, hogy pácienseink a lehető leginkább higiénikus környezetben kapják a kezelést.

Célom, hogy pácienseink minden látogatásuk alkalmával biztonságban érezzék magukat, tudva, hogy gondos kezek között szakszerű ellátásban részesülnek.

Fogászati asszisztensként az a küldetésem, hogy megszüntessem a fogászati kezelésekkel kapcsolatos szorongást, és segítsem pácienseimet abban, hogy kényelmesen érezzék magukat. Mindig arra ösztönzöm őket, hogy tartsák fenn a megfelelő szájhigiénés szokásokat, és nagy örömmel látom, ahogy mosolyogva távoznak rendelőnkből, elégedetten a munkánkkal.

 

Nézd meg a galériában a klinikát!

Írjon nekünk!

9 + 13 =

– Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatja el. –

Molnár Dental

9400 Sopron
Várkerület 43
Magyarország

Telefon

+43 (676) 699 77 35
+36 (30) 146 9080

E-Mail

info@molnardental.com

NYITVATARTÁS

H: 8:30-18:30
K: 8:30-18:30
Sz: 8:30-18:30
Cs: 8:30-18:30
P: 8:30-18:30
Sz: 8:30-18:30
V: zárva

Időpont egyeztetés alapján.

KAPCSOLAT

Cím: 9400 Sopron
Várkerület 43

+43 (676) 699 77 35

+36 (30) 146 9080

info@molnardental.com