Bemutatkozás

Molnar Dental klinic Sopron Ungarn
Dr. Molnar Lehel Ferenc

Dr. Molnár Lehel Ferenc

Szájsebész szakfogorvos

Dento-alveoláris sebészet szakfogorvosa

Sok év szakmai tapasztalatot követően legfontosabb dolognak tartom az orvos-páciens közti BIZALMI KAPCSOLAT kialakítását. Pácienseim bizalmát – egyéniségemmel,- kimagasló szaktudásommal,-családias nyugodt környezettel, -profi képzett csapattal, -gondos precíz fájdalommentes munkafolyamatokkal,-maximális higiéniával és csúcsminőségű anyagok/műszerek felhasználásával nyerem el.

Dento-alveoláris szájsebészet szakorvosaként főbb érdeklődési területeim:

 • Haladó Implantológia és csontpótlás széles spektruma
 • Komplex esetek morfofunkcionális rehabilitációja
 • Ambuláns szájsebészeti műtétek széles köre
 • Implantprotetika:
  • legmodernebb csavarozható rögzített megoldások
  • Cirkonkerámia (fémmentes) koronák és hidak
  • Préskerámia (teljeskerámia) koronák
  • All-on-4 rendszerek
  • Stégkonstrukciók

Mindennapi munkám -az elégedett, őszintén mosolygó pácienseim sok pozitív visszajelzése, bizalma és tisztelete ösztönzi, motiválja, ezért köszönettel tartozom ezúttal is pácienseimnek.

Dr. Rus Alexandra @ Molnar Dental klinik Sopron Ungarn

Dr. Rus Alexandra Cristina 

Fogorvos

Azt hiszem, hogy a szép, egészséges mosoly jó közérzetünk egyik fontos eleme. Ez az első dolog, amelyet látunk, amikor valakivel találkozunk és általában meghatározza az első benyomásunkat, befolyásolja a másikról alkotott képet. A természet azonban nem mindenkit áldott meg tökéletes és szimmetrikus fogsorral.

Ilyenkor játszik fontos szerepet a szenvedélyem, hiszen amire a munkám során szeretek hangsúlyt fektetni, az a tökéletes esztétikai megoldások megtalálása ezekben az esetekben is.

Minden az alapos elemzéssel és tervezéssel kezdődik, annak érdekében, hogy képesek legyünk alkalmazkodni az egyes esetekben felmerült helyzetekhez. Úgy gondolom, hogy elsődlegesen a konzervatív terápia és a minimálisan invazív megközelítések alkalmazandóak, illetve előnyben részesítem gyökérkezelések elvégzését.

Vallom, hogy a kívánt eredmény elérése szempontjából döntő fontosságú a beteggel és a csapatommal való jó kommunikáció fenntartása a kezelési folyamat minden fázisában. Nincs örömtelibb, mint látni, hogy a betegeim boldogok, egészségesek és a kezelések végére sikerül visszanyerni régi önbizalmukat!

Dr. Molnar Szabolcs

Dr. Molnár Szabolcs Mihály

Fogorvos

Számomra a nyugodt hangulatban, jó szakemberek által körülvett környezetben a munka leginkább egy játékhoz hasonlít, és mindez a pozitív energia felhasználható a munkám elvégzése során oly módon, hogy mind a beteg, mind a csapat kellemes és jó tapasztalatokkal gazdagodjon.

A praxisomban szeretek implantológiával foglalkozni, kombinált fogpótlásokat végezni, valamint hangsúlyt fektetek a modern fémmentes esztétikus megoldások kivitelezésére.

Fájdalommentes, kíméletes beavatkozásokra törekszem, és minden esetben szem előtt tartom pácienseim igényeit, illetve elvárásait.

A fogorvosi munkám során leginkább azt szeretem, hogy a kezeléseken keresztül látványos és minőségi javulás áll be a páciensek életében.

Dr. Huber Gergely @ Molnar Dental clinic in Sopron Hungary

Dr. Huber Gergely

Fogszabályozó szakorvos

Az életem során megtanultam, hogy milyen fontos a tisztelet. Tisztelni mások gondolatát, idejét, személyiségét. A munkám során lehetőségem van meghallgatni és tiszteletben tartani a pácienseim érzéseit, kívánságait. Fogszabályozó szakorvosként más elképzelésem van az esztétikáról és a funkcióról. Ami jól működik az általában szép is. A kezelési terv felállítása során kiemelt hangsúlyt szentelek a funkciónak, a tartósságnak és az esztétikának. Elégedett akkor vagyok, ha ez megfelel a páciens kívánságainak is. A kezelés során pedig szeretek kommunikálni a pácienseimmel, kis betekintést adni a munkámba, hogy mit miért csinálunk, ezáltal is oldva a távolságtartást. A beavatkozások során a finom gondoskodás éppolyan fontos számomra, mint a professzionalizmus. Hogy ezt fenntarthassam rendszeresen veszek részt továbbképzéseken.

Barbara Bokkon @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Barbara B.

Front Desk Manager

Fogászati ismereteimet Dr. Molnár Lehel asszisztálása mellett szereztem meg 2018-ban. Több évig dolgoztam fogászati asszisztensként és egy évvel később a dentálhigiénikus szakmát is elsajátítottam. Nagyon szeretek a páciensekkel foglalkozni, segítségükre lenni a mindennapos szájhigiénia kérdéseivel kapcsolatban.

Tudásomat folyamatosan fejleszteni szeretném, ezért most egy új szakma rejtelmeit, a praxismanagement képzést tanulom. Így velem a recepció részen találkoznak a páciensek többet most. Szívesen válaszolok minden felmerülő (beleértve szakmai) kérdésre, és a páciensek segítségére vagyok minden ügy elintézésében.

Rita Lipovics @ Molnar Dental clinic in Sopron Hungary

Rita L.

Recepciós

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy minden mosoly és pozitív pillanat hozzájárulhat a jobb életminőség eléréséhez.
Szeretem a fejlődést az élet minden területén és mindig készen állok rá, hogy megújuljak.

Szívesen nyitok az emberek felé és támogatom őket a kezeléseik során, melyben a több évnyi németországi és magyarországi ügyfélszolgálati és fogászati tapasztalatom, valamint a szakterületemben való jártasságom a segítségemre van.

Kifejezetten örömmel tölt el, hogy már sok embernek segíthettem és a jövőben is segíthetek az egészségük és gyógyulásuk útján.

Anett Jakab @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Anett J.

Fogászati ​​asszisztens és dentálhigiénikus

2017 – ben végeztem fogászati ​​asszisztensként, de szerettem volna szakmai ismereteimet bővíteni, így 2019-ben Sopronban elvégeztem a dentálhigiénikus képzést is.

Számomra az a fontos, hogy pácienseink minden alkalommal, amikor hozzánk látogatnak, azt érezzék, hogy gondos kezek között szakszerű ellátásban  részesülnek. A konzervatív fogászattól és protézistől a komplex sebészeti beavatkozásokig minden típusú beavatkozásban szívesen segítek.

Dentálhigiénikusént az a célom, hogy a fogászati ​​kezelésekkel kapcsolatos szorongásokat megszüntessem, és segítsem pácienseimet abban, hogy jól érezzék magukat a fogkőeltávolítás során is. Mindig emlékeztetem őket, hogyan tartsák fennt a megfelelő szájhigiénés szokásokat, és szeretem látni ahogy mosolyogva az arcukon, a munkámmal elégedetten lépnek ki rendelőnkből.

Flóra Kovács @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Flóra K.

Fogászati ​​asszisztens és dentálhigiénikus

2018-ban végeztem fogászati ​​asszisztensként, 2021-ben pedig a dentálhigiénikus képzést is befejeztem Sopronban.

Szeretem a legnagyobb odafigyeléssel és precizitással segíteni a fogászati munkát, ezért elsősorban a sebészet és a komplex kezelések érdekelnek.

Szeretek olyan beavatkozásokban segíteni, mint a csontpótlás és a fogimplantátumok beültetése. A kezelések közben mindig arra koncentrálok, hogy pácienseink a lehető legjobb élményt kapják a kiszolgáltatott helyzetben.

Amikor dentálhigiénikusként kezdtem dolgozni, rájöttem, hogy empátiával és a páciensek szükségleteinek való odafigyelésével segíthetek leküzdeni a félelmeiket.

Alexandra Bizzer @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Alexandra B.

Fogászati ​​asszisztens és dentálhigiénikus

2014 óta dolgozom a szakmában.  Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni.

Gyermekkoromban már eldöntöttem, hogy mindenképpen az egészségügyben szeretnék elhelyezkedni és úgy érzem, hogy megtaláltam a hivatàsom benne.

Kedvenc területem a szájsebészet, a protetika és nagyon szeretem a szájhigiénés kezeléseket is. Szeretek ebben a csapatban dolgozni és szeretek újabb és újabb dolgokat megtanulni, hogy a legjobb tudásomat tudjam nyújtani a pàciensek felé.

Martina Salfer @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Martina S.

Fogászati ​​asszisztens és dentálhigiénikus

2017-ben végeztem fogászati asszisztensként, majd szakmai ismereteim bővítésének céljából 2018-ban elvégeztem a dentálhigiénikusi képzést is.

Az a legfontosabb számomra, hogy a hozzánk érkezők azt érezzék, hogy jó kezekben vannak. Próbálok mindig mosolyogva, közvetlenül viselkedni minden leendő páciensünkkel, hogy ezzel is kicsit enyhítsem a bennük lévő esetleges félelmeket.

Leginkább a protetika és fogszabályozás az a terület, ami hozzám közel áll, hiszen itt lehetőség szerint meg tudjuk valósítani az elképzeléseiket és álmaikat.

Tekintse meg szolgáltatásainkat is!

Írjon nekünk!

8 + 10 =

– Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatja el. –

Molnár Dental

9400 Sopron
Várkerület 43
Magyarország

Telefon

+43 (676) 699 77 35
+36 (30) 146 9080

E-Mail

info@molnardental.com

NYITVATARTÁS

H: 8:30-18:30
K: 8:30-18:30
Sz: 8:30-18:30
Cs: 8:30-18:30
P: 8:30-18:30
Sz: 8:30-18:30
V: zárva

Időpont egyeztetés alapján.

KAPCSOLAT

Cím: 9400 Sopron
Várkerület 43

+43 (676) 699 77 35

+36 (30) 146 9080

info@molnardental.com