Despre noi

Molnar Dental klinic Sopron Ungarn
Dr. Molnar Lehel Ferenc @ clinica implantologie - zahnimplantat-Klinik: molnar dental

Dr. Molnar Lehel Ferenc

Medic Dentist Specialist în chirurgie dento-alveolară

După mulți ani de experiență profesională, cred că cel mai important lucru este să construiesc o relație de încredere între medic și pacient. Cum câștig încrederea pacienților mei ? Prin seriozitatea și profesionalismul cu care aplic cunoștințele mele de specialitate în munca de zi cu zi, invitându-i într-un mediu familial și calm, colaborând cu o echipă de profesioniști pasionați, cu atenția și precizia în execuția manoperelor chirurgicale, reducând anxietatea pacienților prin efectuarea de tratamente nedureroase, punând accent pe igiena maximă și, nu în ultimul rând, utilizarea de materiale/instrumente de înaltă calitate.

Munca mea zilnică este inspirată și motivată de feedback-ul preponderent pozitiv, de încrederea și respectul din partea pacienților mei, de aceea, sunt recunoscător lor pentru bucuria de a le impărtăși zâmbetele.

Ca dentist specializat în chirurgia dentoalveolară, principalele mele domenii de interes sunt:

 

  • Implantologia și augmentările osoase
  • Reabilitarea morfofuncțională a cazurilor complexe
  • O gamă largă de intervenții chirurgicale orale ambulatorii
  • De asemenea mă pasionează:
  • Protetica pe suport implantar
  • Sisteme All-on-4
  • Coroanele și punțile din zirconiu.
Dr. Rus Alexandra @ Molnar Dental klinik Sopron Ungarn

Dr. Rus Alexandra

Medic Dentist

În opinia mea, a avea un zâmbet frumos și sănătos este unul dintre cele mai importante aspecte ale sănătății noastre. Este primul lucru pe care îl vedem când întâlnim pe cineva și, de cele mai multe ori, acest lucru poate chiar să definească sau să modifice perspectiva noastră asupra lor. Nu oricine este însă, binecuvântat de natură cu o structură sau o simetrie perfectă.

Aici intră în joc pasiunea mea. Ceea ce îmi place este să găsesc soluții estetice pentru aceste situații. Totul începe cu o analiză și o planificare amănunțită, ca mai apoi să ne putem adapta la fiecare situație întâlnită. Sunt adepta abordării terapeutice conservative, apelând deseori la soluții minim invazive, dar pot spune că tratamentele endodontice se numără printre manoperele mele favorite.

Consider că o bună comunicare cu pacientul și echipa mea pe toate fazele procesului de tratament este critică în obținerea rezultatului dorit. Nu este nimic mai îmbucurător decât să-mi văd pacienții fericiți, sănătoși și zâmbind cu încredere!

Dr. Molnar Szabolcs

Dr. Molnár Szabolcs Mihály

Medic Dentist

Pentru mine, a fi într-un mediu liniștit, înconjurat de profesioniști, face ca munca să se simtă mai degrabă ca jocul, iar toată energia pozitivă poate fi canalizată spre a-mi face treaba într-un mod în care atât pacientul cât și echipa să aibă o experiență plăcută și, în același timp, productivă.

Ceea ce mă pasionează cel mai mult este reabilitarea orală. Acele cazuri în care funcțiile trebuie recâștigate prin tratamente multilaterale, când pacienții se confruntă cu pierderea dinților și complicațiile acesteia. Poziția corectă și cinetica întregului sistem masticatoriu pot fi restabilite, aduse în starea de sănătate, cu o planificare atentă și o execuție precisă.

Cu ajutorul proteticii și implantologiei se poate îmbunătăți atât aspectul fizic, cât și calitatea vieții pacientului, de aceea, alături de tratamentele endodontice, acestea sunt uneltele mele preferate.

Dr. Huber Gergely @ Molnar Dental clinic in Sopron Hungary

Dr. Huber Gergely

Medic ortodont

De-a lungul vieții, am învățat cât de important este respectul – respectul față de gândurile, timpul și personalitățile celor din jur. În profesia mea, am ocazia să ascult și să respect sentimentele și dorințele pacienților mei. Ca ortodont, am o perspectivă diferită asupra esteticii și funcției: ceea ce funcționează bine este, în general, și frumos. Când concep un plan de tratament, pun un accent deosebit pe funcționalitate, durabilitate și estetică. Sunt mulțumit atunci când acest lucru se aliniază cu dorințele pacientului. În timpul tratamentelor, îmi place să comunic cu pacienții mei, să îi ajut să învețe despre procedurile pe care le facem, explicând motivele din spatele acțiunilor mele și ale echipei dentare și am descoperit că acest lucru ajută la crearea unei relații sănătoase medic-pacient bazate pe încredere. Pe lângă profesionalism în intervențiile medicale, consider că empatia față de pacient este la fel de importantă. Pentru a putea să-mi aplic principiile în practică și să păstrez legătura cu progresele din lumea stomatologiei, particip în mod regulat la cursuri de formare medicală.

Barbara Bokkon @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Barbara B.

Front Desk Manager

Mi-am dobândit cunoștințele de medicină dentară alături de dr. Molnár Lehel, lucrând ca asistenta lui începând din anul 2018. Am ocupat poziția de asistent dentar timp de câțiva ani, iar ulterior am aplicat (și am absolvit) și Training-ul de Igienist Dentar. Mi-a plăcut foarte mult dintotdeauna să fiu în preajma pacienților și să-i ajut cu întrebările de zi cu zi despre igiena orală și obiceiurile sănătoase.

Pentru mine, dezvoltarea profesională constantă este importantă, așa că am început să învăț  secretele Managementului în Cabinetul Dentar. Așadar, pacienții mă întâlnesc acum la recepție, păstrând lucrurile în ordine, mereu bucuroasă să le răspund la întrebări și să le ofer îndrumare în experiența lor la Molnar Dental.

Rita Lipovics @ Molnar Dental clinic in Sopron Hungary

Rita L.

Recepţionistă

Cred cu pasiune că fiecare zâmbet și interacțiune pozitivă contribuie la îmbunătățirea calității vieții. Abordez cu entuziasm creșterea personală în toate aspectele vieții și sunt întotdeauna pregătită să mă reinventez.

Sunt o persoană deschisă, iar pentru mine, asistarea pacienților noștri pe parcursul tratamentelor lor este o reală plăcere. După ani de experiență în servicii pentru clienți și stomatologie, atât în Germania, cât și în Ungaria, mă bucur să știu că am reușit deja să ajut mulți oameni și că am învățat lucruri valoroase pe parcurs.

Sunt hotărâtă să continui să contribui cu aceeași dăruire în progresul pacienților noștri spre sănătate și recuperare.

Anett Jakab @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Anett J.

Asistentă și igienist dentar

În 2017 am absolvit școala de Asistență Dentară, dar mi-am dorit să-mi extind cunoștințele profesionale, așa că în 2019 am finalizat Trainingul de Igienist Dentar în Sopron.

Ceea ce contează pentru mine este ca pacienții noștri să simtă că sunt tratați cu deosebită grijă și profesionalism de fiecare dată când ne vizitează. Îmi place să asist în toate tipurile de proceduri, de la medicină dentară restaurativă și protetică până la intervenții chirurgicale complexe.

Ca igienist dentar, scopul meu este de a elimina anxietatea legată de tratamentele dentare și de a-mi ajuta pacienții să se simtă confortabil în timpul curățării profesionale a dinților. Le amintesc mereu cum să își păstreze obiceiurile adecvate de igienă orală și îmi place să-i văd plecând cu zâmbetul pe buze și mulțumiți de munca mea.

Flóra Kovács @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Flóra K.

Asistentă și igienist dentar

În 2018 am absolvit școala de Asistență Dentară, iar în 2021 am finalizat Trainingul de Igienist Dentar din Sopron.

Îmi place să mă implic în munca mea cu cea mai mare atenție și precizie, de aceea mă pasionează în principal chirurgia și procedurile medicale complexe.

Îmi place să asist în intervenții precum augmentările osoase și implanturile dentare și mă concentrez mereu pe a oferi pacienților noștri cea mai bună experiență posibilă într-o situație vulnerabilă.

Când am început să lucrez și ca igienist dentar, am descoperit că îmi pot ajuta pacienții să-și depășească frica de dentist prin empatie și atenție la nevoile lor.

Alexandra Bizzer @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Alexandra B.

Asistentă și igienist dentar

Lucrez ca asistentă și igienist dentar din anul 2014. Îmi place foarte mult să lucrez cu oamenii. Încă din copilărie m-am decis că vreau să lucrez în domeniul sănătății și simt că mi-am găsit chemarea în medicina dentară.

Ceea ce îmi place cel mai mult este să asist în intervenții chirurgicale și în tratamente protetice, dar și procedurile de igienă dentară profesională. Este o plăcere să fac parte din această echipă și să învăț lucruri noi în fiecare zi, astfel încât să mă pot prezenta pacienților noștri cu cea mai bună pregătire.

Martina Salfer @ Molnar Dental klinik in Sopron Ungarn

Martina S.

Asistentă și igienist dentar

Am terminat studiile ca asistent dentar în 2017 și pentru extinderea cunoștintelor am aplicat la Training-ul de igienă dentară profesională, absolvind în 2018.

Pentru mine, cel mai important lucru este ca pacienții noștri să aibă încredere că sunt pe mâini bune. Sunt o persoană deschisă și prietenoasă și am mereu un zâmbet de oferit, iar acest lucru am observat că îi ajută de multe ori pe pacienții noștri să mai uite de ”frica de dentist”. Cel mai mult mă pasionează protetica și ortodonția, deoarece în această parte a muncii noastre reușim să vedem direct cum dorințele estetice ale pacientului devin realitate.

Vezi lista noastră de tratamente și servicii!

Contact

Dacă aveți întrebări sau doriți o programare, nu ezitați să ne contactați!

GDPR

4 + 11 =

Molnar Dental

Várkerület 43
H-9400 Sopron
Ungaria

Telefon

+43 (676) 699 77 35
+36 (30) 146 9080

E-Mail

info@molnardental.com

ORAR

Lu: 8:30-18:30
Ma: 8:30-18:30
Mi: 8:30-18:30
Jo: 8:30-18:30
Vi: 8:30-18:30
S: 8:30-18:30
D: închis

Vizita cu programare prealabilă.

CONTACT

Adresa: Várkerület 43
9400 Sopron, Ungaria

+43 (676) 699 77 35

+36 (30) 146 9080

info@molnardental.com