Adiție de os / augmentare osoasă

Implanturile dentare aduc îmbunătățiri majore în calitatea vieții pacientului. Pentru a beneficia de acest tratament însă, trebuie să avem suficient os sănătos pentru a le asigura susținerea.

La pacienții cu boli parodontale severe, cu traume faciale sau cu extracții dentare efectuate cu mult timp în urmă, vom găsi de multe ori o cantitate osoasă redusă. Acest lucru înseamnă că, înainte de a lua măsuri pentru înlocuirea dinților lipsă, maxilarul trebuie să fie mai întâi capabil să le ofere suport. Acest lucru se obține prin proceduri de augmentare osoasă (sau adăugare osoasă).

Cerrabone

Iată care sunt pașii principali ai unei intervenții de augmentare osoasă:

  • Un anestezic local este utilizat pentru a ”amorți” întreaga zonă de lucru.
  • Chirurgul va face o incizie în țesutul gingival, expunând osul.
  • Materialul grefei osoase se plasează lângă osul existent.
  • Uneori, în funcție de caz, o membrană se fixează la locul intervenției pentru a proteja și a ajuta în procesul de vindecare.
  • Țesutul gingival este închis apoi la loc cu ajutorul suturilor. Acestea vor fi îndepărtate în aproximativ 2 săptămâni, după ce totul s-a vindecat.
Jason Membrane

Pentru a ușura anxietatea în legătură cu operația, pacienții noștri pot opta pentru analgo-sedare în timpul acestei ședințe. După procedură, materialul grefei va încuraja creșterea osoasă prin mai multe mecanisme, în funcție de tipul grefei.

În clinica noastră folosim un material osos pur, de înaltă calitate, 100% natural (CERABONE ©), care se comportă ca o matrice în procesul de regenerare, asigurând stabilitatea volumetrică la locul implantării. Acesta este un factor crucial în planificarea viitoarei lucrări protetice. Pentru grăbi vindecarea și pentru a preveni infecția, vom prescrie medicamente pentru durere și / sau antibiotice.

Implantul dentar poate fi plasat odată ce osul s-a regenerat complet și este suficient de puternic pentru a-l susține. Acest lucru poate dura între 3 și 6 luni, în funcție de calitatea osului existent și mărimea grefei. În unele cazuri, plasarea implantului este posibilă în aceeași ședință.

După o augmentare osoasă, este necesară o anumită perioadă de timp pentru vindecare. În această perioadă și până când dinții noi sunt gata, menținerea funcției masticatorii și fonetice se va realiza prin protezarea provizorie.

Dacă aveți întrebări sau doriți o programare, nu ezitați să ne contactați!

CINE SUNTEM NOI

Dr. Molnar Lehel Ferenc

Dr. Molnár Lehel Ferenc

Medic Dentist

Dr. Rus Alexandra @ Molnar Dental klinik Sopron Ungarn

Dr. Alexandra Cristina Rus

Medic Dentist

Dr. Molnar Szabolcs

Dr. Molnár Szabolcs Mihály

Medic Dentist

Dr. Huber Gergely @ Molnar Dental clinic in Sopron Hungary

Dr. Huber Gergely

Medic ortodont

Contact

Dacă aveți întrebări sau doriți o programare, nu ezitați să ne contactați!

GDPR

1 + 6 =

Molnar Dental

Várkerület 43
H-9400 Sopron
Ungaria

Telefon

+43 (676) 699 77 35
+36 (30) 146 9080

E-Mail

info@molnardental.com

ORAR

Lu: 8:30-18:30
Ma: 8:30-18:30
Mi: 8:30-18:30
Jo: 8:30-18:30
Vi: 8:30-18:30
S: 8:30-18:30
D: închis

Vizita cu programare prealabilă.

CONTACT

Adresa: Várkerület 43
9400 Sopron, Ungaria

+43 (676) 699 77 35

+36 (30) 146 9080

info@molnardental.com